Arhivă articole

05.12.2013 20:29

Placinta cu portocale

Incredinte: 200 g unt 480 g faina 150 ml lapte caldut 1 lingurita drojie uscata 2 portocale intregi 400 g zahar + o lingura un varf lingurita sare   Mod de preparare:   Amestecam faina cu drojdia si sarea dupa care cu untul (cu mana). Adaugam laptele caldut in care am dizolvat o lingura...

—————

29.11.2013 22:45

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incrediente blat: 375 g unt 150 g ciocolata Kandia 80% 300 g zahar 75 g cacao neagra 225 g mascarpone 4 oua mari (eu am folosit 5 pt ca erau micute) 225 g faina 1 praf sare Incrediente crema: 525 g mascarpone la temperatura camerei 150 g zahar vanilat 2 plicuri gelatina Incrediente glazura: 300 g...

—————

04.11.2013 19:51

Biscuiti de ciocolata

Incrediente pentru 1kg biscuiti:   500 g faina 200 g zahar pudra vanilat 40 g ciocolata neagra 40 de g cacao neagra 160 g unt 2 oua 1 plic praf de copt 1 varf cutit sare coaja rasa de la 2 portocale 150 g ciocolata alba   Mod de preparare:   Intr-un vas incapator frecam untul cu...

—————

25.08.2013 19:07

Placinta cu dovleac si nuci

    Incrediente:   1.5 kg dovleac ras 250 g zahar 250 g nuci 1 plic zahar vanilat 200 g unt 400 g foi placinta Bella zahar pudra vanilat   Curatam dovleacul de coaja si il dam prin razatoare. Amestecam dovleacul ras cu zaharul si cu 100 g unt taiat in...

—————

25.08.2013 18:35

Spaghete milaneze

  Incrediente:   250 g spaghete 500 g mezel (am folosit kaiser, jampon pui, muschi file) 200 g cascaval 280 g ciuperci feliate 6 linguri bulion oregano   Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin...

—————

20.07.2013 20:48

Tort Diplomat

Incrediente:   5 galbenusuri 200 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 3 pliculete gelatina 250 g frisca lichida 2 portocale 3 kiwi 3 banane 150 g zmeura 1 cutie compot de ananas rondele 200 g piscoturi   Mod de preparare:   Incepem prin a pune la inmuiat gelatina confort...

—————

08.07.2013 19:16

Chiftelute in sos de ciuperci

  Incrediente: Chiftele: 400 g carne tocata (vita+porc) 1 galbenus ou 1 felie de paine 50 ml lapte un varf lingurita chilli sare, piper, patrunjel   Sosul: 1 ceapa 1/2 ardei gras 200 g ciuperci 80 ml vin alb 500 ml supa de pui 4-5 linguri bulion 100 g smantana sare, boia dulce boia iute,...

—————

10.06.2013 22:26

Chec cu cacao neagra

    Incrediente:   225 g faina 6 oua 170 g zahar 120 g unt 3 linguri lapte 1 plic zahar vanilat 2 linguri cacao neagra un varf lingurita praf de copt un praf de sare esenta rom   Compozitia se prepara la fel ca la Chec in 3 culori . Tapetam forma cu hartie de copt doar pe fund...

—————

09.06.2013 18:29

Chec in 3 culori

    Incrediente:   225 g faina 6 oua 170 g zahar 120 g unt 3 linguri de lapte 1 lingurita cacao neagra 1 lingurita ceai verde pudra 1 plic zahar vanilat 1 varf lingurita praf de copt 1 praf sare esenta de migdale   Mod de preparare:   Compozitia in sine se prepara foarte...

—————

04.06.2013 23:40

Tort Amandina

  Incrediente blat: 9 oua 300 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 45 ml apa rece 45 ml ulei 30 g cacao neagra 160 g faina 1 plic praf de copt   Incrediente crema: 300 g unt 200 g zahar pudra vanilat 3 oua 3 linguri cacao neagra esenta rom   Incrediente sirop 300 ml apa 150 g zahar 2...

—————