
Mancare de mazare
30.05.2013 19:24
Incrediente
600 g mazare
2 cepe
1 ardei gras
1 morcov
2 linguri pasta de rosii sau bulion
marar, sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca. Morcovul se curata si acesta si se taie rondele.
Se pune ceapa la calit in ulei incins. Cand prinde putina culoare adaugam ardeiul si morcovul. Lasam pe foc inca 5 minute pana se inmoaie toate legumele dupa care adaugam mazarea, pasta de rosii, sare, piper si apa (in jur de 500-600 ml). Amestecam bine si lasam sa fiarba!
Dupa 20 de minute verificam daca legumele sunt fierte, in cazul in care sunt luam de pe foc si adaugam marar tocat marunt.
Se poate servi atat rece cat si calda!
In cazul in care doriti sa fie mai suculenta adaugati mai multa apa!
—————
Subiect: Mancare de mazare
Niciun comentariu găsit.