
Spaghete milaneze
25.08.2013 18:35
Incrediente:
250 g spaghete
500 g mezel (am folosit kaiser, jampon pui, muschi file)
200 g cascaval
280 g ciuperci feliate
6 linguri bulion
oregano
Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin razatoare.
Punem 3-4 picaturi de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care adaugam si mezelurile.
Lasam pe foc aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).
Turnam sos peste spaghete si presaram cu cascaval.
Pofta buna!
—————
Subiect: Spaghete milaneze
Niciun comentariu găsit.