Spaghete milaneze

25.08.2013 18:35

 

Incrediente:

 

250 g spaghete

500 g mezel (am folosit kaiser, jampon pui, muschi file)

200 g cascaval

280 g ciuperci feliate

6 linguri bulion

oregano

 

Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.

Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin razatoare.

 

 

Punem 3-4 picaturi de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care adaugam si mezelurile.

 

 

Lasam pe foc aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).

 

 

Turnam sos peste spaghete si presaram cu cascaval.

 

 

Pofta buna!

—————

Înapoi


Subiect: Spaghete milaneze

Niciun comentariu găsit.