Arhivă articole
30.05.2013 20:18
O reteta simpla ce prezinta un aperitiv gustos pentru vegetarieni, pentru cei care tin post dar si pentru carnivori.
Incrediente:
700 g fasole uscata
3 cepe mari
1 lingura cu varf pasta de rosii
ulei pentru frecat
sare, piper, bicarbonat
Mod de...
—————
30.05.2013 20:14
Incrediente
600 g mazare
2 cepe
1 ardei gras
1 morcov
2 linguri pasta de rosii sau bulion
marar, sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca. Morcovul se curata si acesta si se taie rondele.
Se pune ceapa la calit in ulei incins. Cand prinde...
—————
30.05.2013 19:24
Incrediente
600 g mazare
2 cepe
1 ardei gras
1 morcov
2 linguri pasta de rosii sau bulion
marar, sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca. Morcovul se curata si acesta si se taie rondele.
Se pune ceapa la calit in ulei incins. Cand prinde...
—————
23.05.2013 23:05
Cand frigeti o bucata de carne pe gratar nu apasati direct pe ea. Incercati sa o strangeti cu ajutorul a doua furculite. Astfel carnea nu se usuca si isi pastreaza sucul propriu.
—————
22.05.2013 23:16
Pentru ca blaturile sa creasca frumos nu ungeti cu ulei si faina decat fundul tavii, fara margini!
In momentul in care puneti compozitia de tort in forma de copt incercati sa concentrati aceasta mai mult spre margini. Astfel evitati sa creasca blatul cu "mot".
—————
22.05.2013 23:14
Stiati ca daca nu asteptam sa se incinga bine uleiul, preparatul prajit va fi mult mai nesanatos pentru ca va sta mult mai mult timp in ulei?
—————
22.05.2013 22:13
Incrediente blat:
150 g faina
un varf lingurita de sare
10 g drojdie de bere
100 ml lapte caldut
o lingura ulei masline
Incrediente ornare pizza:
3 linguri pasta de rosii
3 felii salam
3 felii muschi file
3 felii pastrama porc
150 g ciuperci feliate la cutie
o jumatate ardei...
—————
18.05.2013 02:58
Incrediente:
250 g fasole
o jum ardei gras rosu
o jumatate pastarnac
o telina mica
3 cepe
1 morcov
patrunjel
un varf lingurita boia dulce
1 lingura bulion sau pasta de rosii
2-3 foi de dafin
sare, piper
Lasam fasolea la inmuiat de seara. Dimineata o punem la fiert in apa cald impreuna...
—————
18.05.2013 02:41
Incrediente:
250 g fasole
o jum ardei gras rosu
o jumatate pastarnac
o telina mica
3 cepe
1 morcov
patrunjel
un varf lingurita boia dulce
1 lingura bulion sau pasta de rosii
2-3 foi de dafin
sare, piper
Mod de preparare:
Lasam fasolea la inmuiat de seara. Dimineata o punem la...
—————
18.05.2013 01:35
Incrediente:
500 g fasole alba
2 cepe mari
o jum ardei gras rosu
1 morcov mic
o jum pastranac
5 carnati afumati
4 felii sunculita taraneasca
3 linguri bulion
1 lingurita boia dulce
2 foi dafin
sare, piper, vegeta, oregano
patrunjel
marar optional
Fasolea se spala si se...
—————